Test av hjelmkamera

For ei stund sidan kjøpte eg eit hjelmkamera på eBay for å filma fine mc-vegar og ellers spanande opplevingar eg har med motorsykkelen. Kvaliteten på kamearaet er som ein kan forventa for noko slikt kjøpt for $29 frå Kina på ebay – greit nok men ikkje noko å skryta av. Reima til å feste den rundt hjelmen var alt for kort –  Kinesere må være veldig små rundt skallen eller ha veldig tynne hjelmer – så eg festa den rundt høgre underarm. Må nok fiksa litt på festet så eg kan få den festa på hjelmen for å få litt rolegare bilete. Kvaliteten på videoen er heller ikkje all verda men er då sjåbart. Under finn de dagens testoptak – ein rundtur rundt Seim.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Oppdatering: No har eg fått litt meir erfaring med kameraet og har lært meg følgande; Det kan finna på å slå seg av utan grun og då miss eg den det opptaket eg heldt på med. I tillegg er bildet ganske ømtåëlig ovanfor vibrasjonar. Så konklusjonen er vel at ein får det ein betaler for…

1 kommentar til “Test av hjelmkamera”


Skriv en kommentar