Mcsesongen nermer seg…

No når me har fått det vanlige vestlandsværet tilbake, snøen og saltet er stort sett regna bort og eg føler på meg at mcsesongen er like rund hjørnet. På veg heim frå jobb møtte eg to motorsykler; BMWen eg møter nesten kvar dag i Salhusveien på veg til og frå jobb og ein 125 kubukker på Flatøy. Det er meldt stort sett tørre veger i neste veke så det er store sjanser for at sykkelen min kjem ut av hiet i løpet av kort tid.

Men eg er litt bekymra for sikkerheten til oss motorsyklister blir denne sessongen. Byavisa Tønsberg, Dagbladet, MC24, Bike og NMCU skreiv i går om ei kvinne som blei frikjent for å ikkje å ha halde vikeplikten sin og kjørt ned ein motorsyklist. Begrunnelsen var at det var ein motorykkelen og ikkje ein bil ho koliderte med og motorsykelen var liten og vanskelig å sjå. Rekner med at statsadvokaten anker denne dommen. Hvis ikkje rekner eg med at det er fritt fram for å kjøyra ned syklister, fotgjengere og barnevogner. Dei er jo enda mindre og har jo ikkje lys ein gang så dei er jo heilt umogelege å sjå. Og alle billister må passe seg for trailere…

Så til slutt nokre videoar som passer fint å sjå før mc sesongen starter:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Gleder meg til vekene som kjem :-)

0 kommentarer til “Mcsesongen nermer seg…”


  • Ingen kommentarer

Skriv en kommentar